Továbbra is nyitva vagyunk, a kiszállítással kapcsolatos aktuális információt itt olvashatja.

Sarokpad párna 50 x 78 x 5 cm

Szín: -

Méret: 50 x 78 x 5 cm

  5.490 Ft

  Kérjük, a lenti rajz alapján adja meg a kívánt méreteket!

  cm

  cm

  cm

  cm

  cm

  A termék L alakú pad sarokelemeként használható, a pad szélessége 50 cm. Kombinálható az 50 cm széles padpárnáinkkal.

  A párnát alsó oldalán egy pár 30 cm hosszú tépőzárral láttuk el. Kétoldalú ragasztó segítségével a tépőzár egyik fele rögzíthető a padra, majd a párnát elhelyezve az ülőfelületre, a két tépőzár kapcsolódik egymáshoz, így a párna használat közben nem mozdul el a helyéről.

  Méret: 50 x 78 cm

  Vastagság: kb. 5 cm

  Az adott vastagság a párna közepén mérve értendő. Mivel a töltőanyag a párna kerülete mentén a varratvonalban összenyomódik, ezért a varratok mentén a párna vastagsága kevesebb lehet, mint 5 cm. A párna sarkai a fentiek miatt enyhén lekerekítettek. Szabályos téglatest alakú párna igény esetén javasoljuk a rattan vagy raklap párnákat.

  Töltet: 4 cm vastag habszivacs + 2 x 150 g/m2 hőrögzített poliészter

  Steppek száma: 2 db, kivéve a vízlepergető anyagoknál (ezeknél nincs steppvarrat az anyagok vízlepergetési tulajdonságának megtartása érdekében)

  Gyártás: saját, magyar üzemünkben

  A termékek előállítása során +/- 1 cm mérettűrésen belül dolgozunk.

  Termékeink és a gyártásukhoz felhasznált alapanyagok is nemzetközi OEKO-TEX® szabvány szerint minősített gyártóhelyen készülnek.

  Kiszállítás 5-10 napon belül

  Vásárlói ötletek

  Nézze meg az elégedett vásárlóink által beküldött képeket!

  Vásárlóink véleményei

  Ez is érdekelheti

  Nem talált Önnek megfelelő terméket?

  Készítsen egyedit elképzelése alapján!

  A termék a kosárba került!

  Sarokpad párna 50 x 78 x 5 cm

  Mix & Match

  Vásárlóink véleményei

  Nézze meg az elégedett vásárlóink által beküldött képeket!

  Széles választék

  Magas háttámla, alacsony háttámla, nyugágy párna, hintaágy párna, rattan ülőpárna, paletta bútor ülőpárna, raklap háttámla, díszpárna, sörpad párna, párna a négylábú kedvencnek, egyszerű kerti szék, kerti nyugágy, beltér, tornác vagy szabadtér? Webáruházunkban megtalálja, amit keres. Zavarba ejtően sok szín és formatervezés közül választhat.

  Kiváló minőség

  Olyan kerti párnákat keres, amelyek nem csak dekoratívak, hanem kiváló minőségűek és magas színvonalúak is? Különböző, kiváló minőségű anyagokból választhat. Az 5 vagy 8 cm vastag, hőrögzített poliészter vagy szivacs töltet hosszú élettartamú és kényelmes párnákat kínál. A fenntartható környezet kívánalmai szerint nemcsak az alkalmazott anyagok, de a gyártói háttér is megfelel a szigorú OEKO-TEX® nemzetközi minősítés környezetkímélő feltételeinek.

  Egyedi igények

  A kerti bútorai különböző méretűek? Nem gond. Adja meg a méreteket, és az Ön igénye szerint legyártjuk a kertipárna termékeket!

  Egyenesen a gyártótól

  Az üléspárnákat, székpárnákat, kertibútor párnákat mentse és rendelje meg közvetlenül tőlünk, a gyártótól. Több mint 30 éve gyártunk magas minőségű kültéri és beltéri párnákat hazai gyártóüzemünkben. Csak válassza ki a megfelelő párnákat webáruházunkban!

  PayPal
  © kertiparna.hu
  design & cms by webmark solutions