+36 70 661 8550  Munkaidőben hívható: 6.00 – 14.00 óra között

OEKO-TEX® STANDARD 100

OEKO-TEX® STANDARD 100


Az OEKO-TEX® STANDARD 100 a világ egyik legismertebb minősítése a káros anyagok szempontjából tesztelt textíliák számára. Az ügyfelek bizalmát és a magas termékbiztonságot jelenti. Itt megtudhatja, mit jelent a STANDARD 100, és miért érdemes odafigyelni erre a címkére áruvásárláskor.

Mit jelent a címke?

Ha egy textilterméket ellátnak a STANDARD 100 címkével, biztos lehet benne, hogy ennek a cikknek minden összetevőjét megvizsgálták a káros anyagok szempontjából, így az egészségre ártalmatlan. A vizsgálatot független OEKO-TEX® intézetek végzik kiterjedt OEKO-TEX® kritériumkatalógusok alapján. A tesztelési folyamat során számos – szabályozott és nem szabályozott – anyagot is figyelembe vesznek, amelyek károsíthatják az emberi egészséget. A STANDARD 100-ra meghatározott határértékek sok esetben meghaladják a nemzeti és nemzetközi követelményeket. A kritériumok katalógusát évente legalább egyszer frissítik és új tudományos eredményekkel vagy jogi követelményekkel bővítik.

Mely termékek tanúsíthatóak?

A textiltermékek minden feldolgozási szakaszban alkalmasak az OEKO-TEX® STANDARD 100 szerinti tanúsításra, a cérnáktól a finomított szövetekig, egészen a kész termékekig. A „moduláris elvet” alkalmazzák és minden egyes tartozékot ellenőriznek, mielőtt a végtermék felvehetné a STANDARD 100 címkét. Ide tartoznak a textilanyagok, a cérnák, valamint a cipzárak és a töltetek is. A bevonatokat a rájuk vonatkozó kritériumok alapján káros anyagokra is tesztelik. A STANARD 100 címkével ellátott árucikkek bizalmat sugallnak.

Jó minőségű termék

Kártyás fizetés

EU termék

Iratkozz fel hírlevelünkre!

PayPal GLS MPL

© kertiparna.hu        design & cms by webmark solutions

Szeretne 1.500 Ft kedvezményt?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők közt értesüljön új termékeinkről és akcióinkról.

E-mailben küldjük a kuponkódot az 1.500 Ft-os kedvezményhez, melyet csak egyszer lehet felhasználni, 20.000 Ft összegű vásárlás felett. A regisztrációval elfogadja az ÁSZF és az Adatkezelési tájékoztató feltételeit.