+36 70 661 8550  Munkaidőben hívható: 6.00 – 14.00 óra között

OEKO-TEX® STeP

OEKO-TEX® STeP 

Az OEKO-TEX® STeP a Sustainable Textile & Leather Production rövidítése és egy moduláris tanúsítási rendszer a textil- és bőriparban gyártó létesítmények számára. A STeP célja a környezetbarát gyártási folyamatok tartós megvalósítása, a munkabiztonság javítása és a társadalmilag elfogadható munkakörülmények megteremtése és fejlesztése a vállalatoknál. A STeP minősítés célcsoportja a textil- és bőrgyártók, valamint a márka és kereskedőcégek.

Miről szól a tanúsítvány?

A STeP abban különbözik a többi tanúsítási rendszertől, hogy nemcsak az egyéni fenntarthatósági szempontokat veszi figyelembe, hanem a termelési feltételek holisztikus elemzését és értékelését is elvégzi. A STeP 6 modul szempont alapján elemzi az összes területet:

  1.  Vegyi anyagok kezelése
  2.  Környezeti teljesítmény
  3.  Környezetirányítási menedzsment
  4.  Közösségi és szociális felelősségvállalás
  5.  Minőségirányítási rendszer
  6.  Egészségvédelem és biztonságos munkavédelem

A STeP minősítés célja, a környezetbarát gyártási folyamatok, a szociális munkakörülmények és az optimális munkabiztonság hosszú távú megvalósítása.

Jó minőségű termék

Kártyás fizetés

EU termék

Iratkozz fel hírlevelünkre!

PayPal

© kertiparna.hu        design & cms by webmark solutions

Szeretne 1.500 Ft kedvezményt?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők közt értesüljön új termékeinkről és akcióinkról.

E-mailben küldjük a kuponkódot az 1.500 Ft-os kedvezményhez, melyet csak egyszer lehet felhasználni, 20.000 Ft összegű vásárlás felett. A regisztrációval elfogadja az ÁSZF és az Adatkezelési tájékoztató feltételeit.