Továbbra is nyitva vagyunk, a kiszállítással kapcsolatos aktuális információt itt olvashatja.

Rendelés és kiszállítás

Mennyi időbe telik, amíg kézhez kapom a megrendelt termékeket?

A megrendelt árut a megrendeléstől számított 5-10 napon belül szállítjuk ki a megrendelésben megjelölt címre.

Az elmúlt időszak által generált logisztikai problémák következtében szállítási csúszások következhetnek be.

Az általunk vállalt max. 10 napos szállítási határidő néhány nappal megnövekedhet.

Köszönve megértésüket a rajtunk kívül álló körülményekből eredő kellemetlenségért.

Ki szállítja ki a megrendelt párnákat?

Cégünk a Magyar Posta Szolgálattal van szerződésben.

Mennyibe kerül a szállítási költség?

Megrendelésenként 1.500 Ft.

50.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

Mi történik, ha nem vagyok otthon, de a Posta alkalmazottja ekkor szeretné kézbesíteni a megrendelt terméket?

Ebben az esetben a Magyar Posta kollégája egy értesítést fog a postaládájában hagyni, amin pontosan megadja a címet és időpontot, ahol át tudja venni majd a csomagot. Az értesítéstől számított 5 napig tárolja a posta a csomagot a szelvényen megjelölt postafiókban.

Van arra lehetőség, hogy a megrendelt termékeket másik szállítási címre kérjem, mint a számlát?

Igen, van. A megrendelésnél Önnek lehetősége van megadni egy másik címet is, ahova a csomagot szeretné eljuttatni.

Pénz visszafizetési garancia

Amennyiben Ön standard terméket vásárolt és a kézhez vett kerti párna mégsem tetszik, úgy lehetősége van 14 napon belül eredeti állapotban visszaküldeni címünkre (iCreate Kft. 8460 Devecser, Vasút u. 29.) és mi legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük a vevő által korábban megfizetett és visszaszolgáltatott termék árát, beleértve a szállítási költséget is. Amennyiben az elállás a megrendelt termékek egy részére vonatkozik, akkor csak a visszaküldött termékek árát fizetjük vissza. Elállás esetén a visszaküldött termékek visszaszállítási költsége mindenkor a vásárlót terheli. 

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

  • Bankkártyás fizetés OTP Simple online fizetési rendszeren keresztül
  • Utánvét (25.000 Ft alatti vásárlás esetén, lásd bővebben a következő kérdésnél)
  • Banki átutalás
  • PayPal

Van lehetőség kifizetni a csomagot házhozszállításkor is?

25.000 Ft alatti vásárlás esetében, igen, ha a megrendelés nem tartalmaz a Vásárló által megadott egyedi méretek alapján gyártott terméket.

Ha a Vásárló a kosarába normál, standard termékünkből és a Vásárló által megadott egyedi méretek alapján kalkulált terméket is helyezett, az egyedi termék(ek) miatt a Vásárló csak PayPal, banki átutalás vagy bankkártyás fizetési módot tud választani értékhatártól függetlenül.

Amennyiben vásárlását két külön megrendelésben standard és külön speciális termék szerint kívánja intézni, akkor a standard termékek esetében lehetősége van az utánvétes fizetési módot választani. Ez utóbbi esetben rendelését technikai okok miatt nem áll módunkban egyben és egyként kezelni és ezért azok szállítása akár külön időpontokban és külön szállítási költség ellenében történik.

Át tudom venni valahol a terméket/termékeket személyesen is?

Nem, erre nincs lehetőség. Kerti párnáinkat kizárólag online tudja megrendelni a webshopban feltüntetett kondíciók szerint.

Kapcsolódó termékek

Vásárlóink véleményei

Nézze meg az elégedett vásárlóink által beküldött képeket!

Széles választék

Magas háttámla, alacsony háttámla, nyugágy párna, hintaágy párna, rattan ülőpárna, paletta bútor ülőpárna, raklap háttámla, díszpárna, sörpad párna, párna a négylábú kedvencnek, egyszerű kerti szék, kerti nyugágy, beltér, tornác vagy szabadtér? Webáruházunkban megtalálja, amit keres. Zavarba ejtően sok szín és formatervezés közül választhat.

Kiváló minőség

Olyan kerti párnákat keres, amelyek nem csak dekoratívak, hanem kiváló minőségűek és magas színvonalúak is? Különböző, kiváló minőségű anyagokból választhat. Az 5 vagy 8 cm vastag, hőrögzített poliészter vagy szivacs töltet hosszú élettartamú és kényelmes párnákat kínál. A fenntartható környezet kívánalmai szerint nemcsak az alkalmazott anyagok, de a gyártói háttér is megfelel a szigorú OEKO-TEX® nemzetközi minősítés környezetkímélő feltételeinek.

Egyedi igények

A kerti bútorai különböző méretűek? Nem gond. Adja meg a méreteket, és az Ön igénye szerint legyártjuk a kertipárna termékeket!

Egyenesen a gyártótól

Az üléspárnákat, székpárnákat, kertibútor párnákat mentse és rendelje meg közvetlenül tőlünk, a gyártótól. Több mint 30 éve gyártunk magas minőségű kültéri és beltéri párnákat hazai gyártóüzemünkben. Csak válassza ki a megfelelő párnákat webáruházunkban!

PayPal
© kertiparna.hu
design & cms by webmark solutions