Rendelés és kiszállítás

Mennyi időbe telik, amíg kézhez kapom a megrendelt termékeket?

A megrendelt árut a megrendeléstől számított 5-10 napon belül szállítjuk ki a megrendelésben megjelölt címre.

Ki szállítja ki a megrendelt párnákat?

Cégünk a Magyar Posta Szolgálattal van szerződésben.

Mennyibe kerül a szállítási költség?

Megrendelésenként 1.500 Ft.

50.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

Mi történik, ha nem vagyok otthon, de a Posta alkalmazottja ekkor szeretné kézbesíteni a megrendelt terméket?

Ebben az esetben a Magyar Posta kollégája egy értesítést fog a postaládájában hagyni, amin pontosan megadja a címet és időpontot, ahol át tudja venni majd a csomagot. Az értesítéstől számított 5 napig tárolja a posta a csomagot a szelvényen megjelölt postafiókban.

Van arra lehetőség, hogy a megrendelt termékeket másik szállítási címre kérjem, mint a számlát?

Igen, van. A megrendelésnél Önnek lehetősége van megadni egy másik címet is, ahova a csomagot szeretné eljuttatni.

Pénz visszafizetési garancia

Amennyiben Önnek mégsem tetszik a kézhez vett kerti párna, úgy lehetősége van 14 napon belül eredeti állapotban visszaküldeni címünkre (iCreate Kft. 8460 Devecser, Vasút u. 29.) és mi legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük a vevő által korábban megfizetett és visszaszolgáltatott termék árát, beleértve a szállítási kölséget is. Kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a Vásárló a felkinált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

  • Bankkártyás fizetés OTP Simple online fizetési rendszeren keresztül
  • Utánvét (25.000 Ft alatti vásárlás esetén, lásd bővebben a következő kérdésnél)
  • Banki átutalás

Van lehetőség kifizetni a csomagot házhozszállításkor is?

25.000 Ft alatti vásárlás esetében, igen, ha a megrendelés nem tartalmaz a Vásárló által megadott egyedi méretek alapján gyártott terméket.

Ha a Vásárló a kosarába normál, standard termékünkből és a Vásárló által megadott egyedi méretek alapján kalkulált terméket is helyezett, az egyedi termék(ek) miatt a Vásárló csak banki átutalás vagy bankkártyás fizetési módot tud választani.

Amennyiben vásárlását két külön megrendelésben standard és külön speciális termék szerint kívánja intézni, akkor a standard termékek esetében lehetősége van az utánvétes fizetési módot választani. Ez utóbbi esetben rendelését technikai okok miatt nem áll módunkban egyben és egyként kezelni és ezért azok szállítása akár külön időpontokban és külön szállítási költség ellenében történik.

Át tudom venni valahol a terméket/termékeket személyesen is?

Nem, erre nincs lehetőség. Kerti párnáinkat kizárólag online tudja megrendelni a webshopban feltüntetett kondíciók szerint.

Vélemények

Széles választék

Akár tornácon, magas háttámla, alacsony hátsó, egyszerű kerti szék vagy kerti nyugágy. Webáruházunkban megtalálja, amit keres. Még akkor is, ha egy párnát találsz a négylábú barátodnak. Több mint 30 szín és formatervezés közül választhat.

Kiváló minőség

Olyan kerti párnákat keres, amelyek nem csak dekoratívak, hanem magas színvonalúak is? A borítókkal különböző anyagokból választhat. Az 5-6 cm vastag, hőálló poliészter párnázás hosszú ideig tartja a párnákat. Fenntartható termelési feltételek vannak az előtérben velünk, és lehetővé tesszük, hogy az Oekotex ° -ból minőségi pecsétet szállítsunk.

Egyedi igények

A kerti bútorok különböző méretűek? Ezután egyszerűen gyártjuk a kívánt elemeket az Ön igényeinek megfelelően.

Egyenesen a gyártótól

Az üléspárnákat mentse és rendelje meg közvetlenül a gyártótól. Több mint 30 éve gyártunk magas minőségű kültéri és beltéri párnákat hazai saját termelési létesítményeinkben. Csak vedd fel a megfelelő párnákat webáruházunkban.

© kertiparna.hu
design & cms by webmark solutions