Továbbra is nyitva vagyunk, a kiszállítással kapcsolatos aktuális információt itt olvashatja.

Rendelés és kiszállítás

Mennyi időbe telik, amíg kézhez kapom a megrendelt termékeket?

A megrendelt árut a megrendeléstől számított 5-10 napon belül szállítjuk ki a megrendelésben megjelölt címre.

Az elmúlt időszak által generált logisztikai problémák következtében szállítási csúszások következhetnek be.

Az általunk vállalt max. 10 napos szállítási határidő néhány nappal megnövekedhet.

Köszönve megértésüket a rajtunk kívül álló körülményekből eredő kellemetlenségért.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a karácsonyi ünnepek alkalmából ismét várható a futárszolgálati kapacitások túlterhelése, aminek eredményeként a 2020. december 1. után megrendelt termékek még 2020. évben történő megérkezését nem tudjuk garantálni. A 2020. december 15-ig megrendelt termékek még ez évben feladásra kerülnek, de megérkezésük 2020-ban nem garantált! Kérjük megrendeléskor ezt figyelembe venni szíveskedjenek!

Ki szállítja ki a megrendelt párnákat?

Cégünk a Magyar Posta Szolgálattal van szerződésben.

Mennyibe kerül a szállítási költség?

Megrendelésenként 1.500 Ft.

50.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

Mi történik, ha nem vagyok otthon, de a Posta alkalmazottja ekkor szeretné kézbesíteni a megrendelt terméket?

Ebben az esetben a Magyar Posta kollégája egy értesítést fog a postaládájában hagyni, amin pontosan megadja a címet és időpontot, ahol át tudja venni majd a csomagot. Az értesítéstől számított 5 napig tárolja a posta a csomagot a szelvényen megjelölt postafiókban.

Van arra lehetőség, hogy a megrendelt termékeket másik szállítási címre kérjem, mint a számlát?

Igen, van. A megrendelésnél Önnek lehetősége van megadni egy másik címet is, ahova a csomagot szeretné eljuttatni.

Pénz visszafizetési garancia

Amennyiben Önnek mégsem tetszik a kézhez vett kerti párna, úgy lehetősége van 14 napon belül eredeti állapotban visszaküldeni címünkre (iCreate Kft. 8460 Devecser, Vasút u. 29.) és mi legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük a vevő által korábban megfizetett és visszaszolgáltatott termék árát, beleértve a szállítási kölséget is. Kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a Vásárló a felkinált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

  • Bankkártyás fizetés OTP Simple online fizetési rendszeren keresztül
  • Utánvét (25.000 Ft alatti vásárlás esetén, lásd bővebben a következő kérdésnél)
  • Banki átutalás

Van lehetőség kifizetni a csomagot házhozszállításkor is?

25.000 Ft alatti vásárlás esetében, igen, ha a megrendelés nem tartalmaz a Vásárló által megadott egyedi méretek alapján gyártott terméket.

Ha a Vásárló a kosarába normál, standard termékünkből és a Vásárló által megadott egyedi méretek alapján kalkulált terméket is helyezett, az egyedi termék(ek) miatt a Vásárló csak banki átutalás vagy bankkártyás fizetési módot tud választani.

Amennyiben vásárlását két külön megrendelésben standard és külön speciális termék szerint kívánja intézni, akkor a standard termékek esetében lehetősége van az utánvétes fizetési módot választani. Ez utóbbi esetben rendelését technikai okok miatt nem áll módunkban egyben és egyként kezelni és ezért azok szállítása akár külön időpontokban és külön szállítási költség ellenében történik.

Át tudom venni valahol a terméket/termékeket személyesen is?

Nem, erre nincs lehetőség. Kerti párnáinkat kizárólag online tudja megrendelni a webshopban feltüntetett kondíciók szerint.

Vásárlóink véleményei

Nézze meg az elégedett vásárlóink által beküldött képeket!

Kutya meditáció

Kutya meditáció

Beküldő: Sinku Nikolett

Botania Grey magas háttámlás párna

Botania Grey magas háttámlás párna

Beküldő: Levendula Birtok

Széles választék

Magas háttámla, alacsony háttámla, nyugágy párna, hintaágy párna, rattan ülőpárna, paletta bútor ülőpárna, raklap háttámla, díszpárna, sörpad párna, párna a négylábú kedvencnek, egyszerű kerti szék, kerti nyugágy, beltér, tornác vagy szabadtér? Webáruházunkban megtalálja, amit keres. Zavarba ejtően sok szín és formatervezés közül választhat.

Kiváló minőség

Olyan kerti párnákat keres, amelyek nem csak dekoratívak, hanem kiváló minőségűek és magas színvonalúak is? Különböző, kiváló minőségű anyagokból választhat. Az 5 vagy 8 cm vastag, hőrögzített poliészter vagy szivacs töltet hosszú élettartamú és kényelmes párnákat kínál. A fenntartható környezet kívánalmai szerint nemcsak az alkalmazott anyagok, de a gyártói háttér is megfelel a szigorú OEKO-TEX® nemzetközi minősítés környezetkímélő feltételeinek.

Egyedi igények

A kerti bútorai különböző méretűek? Nem gond. Adja meg a méreteket, és az Ön igénye szerint legyártjuk a kertipárna termékeket!

Egyenesen a gyártótól

Az üléspárnákat, székpárnákat, kertibútor párnákat mentse és rendelje meg közvetlenül tőlünk, a gyártótól. Több mint 30 éve gyártunk magas minőségű kültéri és beltéri párnákat hazai gyártóüzemünkben. Csak válassza ki a megfelelő párnákat webáruházunkban!

PayPal
© kertiparna.hu
design & cms by webmark solutions