Továbbra is nyitva vagyunk, a kiszállítással kapcsolatos aktuális információt itt olvashatja.

Tájékoztató a várható szállítási határidővel kapcsolatosan

Webshopunk és gyártási hátterünk a járvány által generált körülmények ellenére is folyamatosan üzemel és ahogy eddig is, a jövőben is fő célunk a vevői elégedettség biztosítása.

Az elmúlt időszak által okozott logisztikai problémák következtében szállítási csúszások következhetnek be.

Az általunk vállalt max. 10 napos szállítási határidő néhány nappal megnövekedhet.

Köszönve megértésüket a rajtunk kívül álló körülményekből eredő kellemetlenségért.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a karácsonyi ünnepek alkalmából ismét várható a futárszolgálati kapacitások túlterhelése, aminek eredményeként a 2020. december 1. után megrendelt termékek még 2020. évben történő megérkezését nem tudjuk garantálni. A 2020. december 15-ig megrendelt termékek még ez évben feladásra kerülnek, de megérkezésük 2020-ban nem garantált! Kérjük megrendeléskor ezt figyelembe venni szíveskedjenek!

Vásárlói ötletek és vélemények

Nézze meg az elégedett vásárlóink által beküldött képeket!

Széles választék

Magas háttámla, alacsony háttámla, nyugágy párna, hintaágy párna, rattan ülőpárna, paletta bútor ülőpárna, raklap háttámla, díszpárna, sörpad párna, párna a négylábú kedvencnek, egyszerű kerti szék, kerti nyugágy, beltér, tornác vagy szabadtér? Webáruházunkban megtalálja, amit keres. Zavarba ejtően sok szín és formatervezés közül választhat.

Kiváló minőség

Olyan kerti párnákat keres, amelyek nem csak dekoratívak, hanem kiváló minőségűek és magas színvonalúak is? Különböző, kiváló minőségű anyagokból választhat. Az 5 vagy 8 cm vastag, hőrögzített poliészter vagy szivacs töltet hosszú élettartamú és kényelmes párnákat kínál. A fenntartható környezet kívánalmai szerint nemcsak az alkalmazott anyagok, de a gyártói háttér is megfelel a szigorú OEKO-TEX® nemzetközi minősítés környezetkímélő feltételeinek.

Egyedi igények

A kerti bútorai különböző méretűek? Nem gond. Adja meg a méreteket, és az Ön igénye szerint legyártjuk a kertipárna termékeket!

Egyenesen a gyártótól

Az üléspárnákat, székpárnákat, kertibútor párnákat mentse és rendelje meg közvetlenül tőlünk, a gyártótól. Több mint 30 éve gyártunk magas minőségű kültéri és beltéri párnákat hazai gyártóüzemünkben. Csak válassza ki a megfelelő párnákat webáruházunkban!

PayPal
© kertiparna.hu
design & cms by webmark solutions