Továbbra is nyitva vagyunk, a kiszállítással kapcsolatos aktuális információt itt olvashatja.

Egyedi igény szerint gyártott padpárna Uni-Living Brown színben

Egyedi igény szerint gyártott padpárna Uni-Living Brown színben

Padpárnánk egyaránt alkalmas kültéri és beltéri használatra. Ez a padpárna Uni-Living Brown színben készült vevőnk egyedi igénye szerint. Webshopunk széles termékpalettával rendelkezik. Számos szín, anyag és méret közül lehet választani.

 "A párnák pont olyanok, mint amit elképzeltem.A rendeléstől a szállításig minden klappolt."

Köszönjük Wágner Hanna nevű vásárlónknak a képeket!
Ossza meg Ön is velünk a véleményét! Kattintson ide a beküldésehez

Kapcsolódó termékek

Vásárlóink véleményei

Nézze meg az elégedett vásárlóink által beküldött képeket!

Raklapbútor pihenősziget

Raklapbútor pihenősziget

Beküldő: Apróné S. Zsuzsanna

Ülőpárnák Arancio színben

Ülőpárnák Arancio színben

Beküldő: Kardos Máté

Széles választék

Magas háttámla, alacsony háttámla, nyugágy párna, hintaágy párna, rattan ülőpárna, paletta bútor ülőpárna, raklap háttámla, díszpárna, sörpad párna, párna a négylábú kedvencnek, egyszerű kerti szék, kerti nyugágy, beltér, tornác vagy szabadtér? Webáruházunkban megtalálja, amit keres. Zavarba ejtően sok szín és formatervezés közül választhat.

Kiváló minőség

Olyan kerti párnákat keres, amelyek nem csak dekoratívak, hanem kiváló minőségűek és magas színvonalúak is? Különböző, kiváló minőségű anyagokból választhat. Az 5 vagy 8 cm vastag, hőrögzített poliészter vagy szivacs töltet hosszú élettartamú és kényelmes párnákat kínál. A fenntartható környezet kívánalmai szerint nemcsak az alkalmazott anyagok, de a gyártói háttér is megfelel a szigorú OEKO-TEX® nemzetközi minősítés környezetkímélő feltételeinek.

Egyedi igények

A kerti bútorai különböző méretűek? Nem gond. Adja meg a méreteket, és az Ön igénye szerint legyártjuk a kertipárna termékeket!

Egyenesen a gyártótól

Az üléspárnákat, székpárnákat, kertibútor párnákat mentse és rendelje meg közvetlenül tőlünk, a gyártótól. Több mint 30 éve gyártunk magas minőségű kültéri és beltéri párnákat hazai gyártóüzemünkben. Csak válassza ki a megfelelő párnákat webáruházunkban!

PayPal
© kertiparna.hu
design & cms by webmark solutions