Továbbra is nyitva vagyunk, a kiszállítással kapcsolatos aktuális információt itt olvashatja.

Padpárna és alacsony háttámlás párna

Padpárna és alacsony háttámlás párna

Kedves vásárlónk a kék színt kedveli. Honlapunkon kedvére válogathat a kék különböző árnyalatai közül. A padpárna Stripy Turquoise, a díszpárna Uni-Living Blue, az alacsony háttámlás párna Bora Celeste és Uni-Living Turquoise színben látható.

Köszönjük Vágusz Hunor nevű vásárlónknak a képeket!
Ossza meg Ön is velünk a véleményét! Kattintson ide a beküldésehez

Kapcsolódó termékek

Vásárlóink véleményei

Nézze meg az elégedett vásárlóink által beküldött képeket!

Padpárna Sunbrella Lin színben

Padpárna Sunbrella Lin színben

Beküldő: Balogh Anita

Botania Grey magas háttámlás párna

Botania Grey magas háttámlás párna

Beküldő: Levendula Birtok

Egyedi háttámlás padpárna beltérre

Egyedi háttámlás padpárna beltérre

Beküldő: Dittrich Bettina

Széles választék

Magas háttámla, alacsony háttámla, nyugágy párna, hintaágy párna, rattan ülőpárna, paletta bútor ülőpárna, raklap háttámla, díszpárna, sörpad párna, párna a négylábú kedvencnek, egyszerű kerti szék, kerti nyugágy, beltér, tornác vagy szabadtér? Webáruházunkban megtalálja, amit keres. Zavarba ejtően sok szín és formatervezés közül választhat.

Kiváló minőség

Olyan kerti párnákat keres, amelyek nem csak dekoratívak, hanem kiváló minőségűek és magas színvonalúak is? Különböző, kiváló minőségű anyagokból választhat. Az 5 vagy 8 cm vastag, hőrögzített poliészter vagy szivacs töltet hosszú élettartamú és kényelmes párnákat kínál. A fenntartható környezet kívánalmai szerint nemcsak az alkalmazott anyagok, de a gyártói háttér is megfelel a szigorú OEKO-TEX® nemzetközi minősítés környezetkímélő feltételeinek.

Egyedi igények

A kerti bútorai különböző méretűek? Nem gond. Adja meg a méreteket, és az Ön igénye szerint legyártjuk a kertipárna termékeket!

Egyenesen a gyártótól

Az üléspárnákat, székpárnákat, kertibútor párnákat mentse és rendelje meg közvetlenül tőlünk, a gyártótól. Több mint 30 éve gyártunk magas minőségű kültéri és beltéri párnákat hazai gyártóüzemünkben. Csak válassza ki a megfelelő párnákat webáruházunkban!

PayPal
© kertiparna.hu
design & cms by webmark solutions