Továbbra is nyitva vagyunk, a kiszállítással kapcsolatos aktuális információt itt olvashatja.

Egyedi méret szerint gyártott padpárna beltérre Uni-Living Brown színben

Egyedi méret szerint gyártott padpárna beltérre Uni-Living Brown színben

Padpárnáink egyaránt alkalmasak kültéri és beltéri használatra. A képen szereplő padpárna egyedi igény szerint készült, Uni-Living Brown színben, beltéri használatra előszoba bútorhoz.
Más paraméterekkel rendelkezik a padja? Nekünk ez nem okoz problémát. A kívánt terméket nálunk elkészíttetheti egyedi igénye szerint.

"Az előszoba bútorra rendeltünk egy ülőpárnát. Rövid időn belül meg is hozta a futár, és nagyon elégedettek vagyunk a párna minőségével.
Szép munka a Kertipárna csapatától! Ajánlom a céget mindenkinek, külön bónusz, hogy egyedi méretre is vállalnak párna készítést."

Köszönjük Szigetvári János nevű vásárlónknak a képeket!
Ossza meg Ön is velünk a véleményét! Kattintson ide a beküldésehez

Kapcsolódó termékek

Egyedi megoldások

Adja meg a méreteket, és az Ön igénye szerint legyártjuk a kertipárna termékeket!

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés

EU termék

EU termék

Jó minőség

Jó minőség

Széles választék

Magas háttámla, alacsony háttámla, nyugágy párna, hintaágy párna, padpárna, rattan ülőpárna, paletta bútor ülőpárna, raklap háttámla, falpárna, díszpárna, sörpad párna, párna a négylábú kedvencnek, hintaágy tetőhuzat, babzsák, egyszerű kerti szék, kerti nyugágy, beltér, tornác vagy szabadtér? Webáruházunkban megtalálja, amit keres. Zavarba ejtően sok szín és formatervezés közül választhat.

Kiváló minőség

Olyan kerti párnákat keres, amelyek nem csak dekoratívak, hanem kiváló minőségűek és magas színvonalúak is? Különböző, kiváló minőségű anyagokból választhat. Az 5 vagy 8 cm vastag szivacs + fleece paplan töltet, vagy a 8, 10 és 15 cm vastag rattan töltet hosszú élettartamú és kényelmes párnákat kínál. A fenntartható környezet kívánalmai szerint nemcsak az alkalmazott anyagok, de a gyártói háttér is megfelel a szigorú OEKO-TEX® nemzetközi minősítés környezetkímélő feltételeinek.

Egyedi igények

A kerti bútorai különböző méretűek? Nem gond. Az általunk kínált termékfajtákon belül adja meg a méreteket, és az Ön igénye szerint legyártjuk a kertipárna termékeket!

Egyenesen a gyártótól

Az üléspárnákat, székpárnákat, kertibútor párnákat mentse és rendelje meg közvetlenül tőlünk, a gyártótól. Több mint 30 éve gyártunk magas minőségű kültéri és beltéri párnákat hazai gyártóüzemünkben. Csak válassza ki a megfelelő párnákat webáruházunkban!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

PayPal

© kertiparna.hu        design & cms by webmark solutions