Továbbra is nyitva vagyunk, a kiszállítással kapcsolatos aktuális információt itt olvashatja.

Sörpad párna 220 x 30 x 5 cm

Szín: -

Méret: 220 x 30 x 5 cm

    8.090 Ft

    Kérjük, a lenti rajz alapján adja meg a kívánt méreteket!

    cm

    cm

    cm

    cm

    cm

    A sörpad praktikus módja annak, hogy sok vendég spontán helyet kapjon az asztalnál. Összecsukható, gyakran tárolják őket az alagsorban vagy a garázsban. A rusztikus fapadok hangulatot adnak, de a kemény felületen való hosszú ülés kényelmetlenné válhat. A vendégek hálásak lesznek, ha megfelelő sörpad párnákon ülhetnek, ami növeli az ülés kényelmét.

    Méret: 220 x 30 cm

    Vastagság: kb. 5 cm

    Az adott vastagság a párna közepén mérve értendő. Mivel a töltőanyag a párna kerülete mentén a varratvonalban összenyomódik, ezért a varratok mentén a párna vastagsága kevesebb lehet, mint 5 cm. A párna sarkai a fentiek miatt enyhén lekerekítettek. Szabályos téglatest alakú párna igény esetén javasoljuk a rattan vagy raklap párnákat.

    Töltet: 4 cm vastag habszivacs + 2 x 150 g/m2 hőrögzített poliészter

    Steppek száma: 4 db, kivéve a Sunny, Siesta és Teflon anyagoknál (ezeknél nincs steppvarrat az anyagok vízlepergetési tulajdonságának megtartása érdekében)

    Rögzítés: 2 db gumipánttal (a végektől 20-20 cm-re)

    Gyártás: saját, magyar üzemünkben

    A termékek előállítása során +/- 1 cm mérettűrésen belül dolgozunk.

    Termékeink és a gyártásukhoz felhasznált alapanyagok is nemzetközi OEKO-TEX® szabvány szerint minősített gyártóhelyen készülnek.

    Kiszállítás 5-10 napon belül

    Vásárlói ötletek

    Nézze meg az elégedett vásárlóink által beküldött képeket!

    Vásárlóink véleményei

    Ez is érdekelheti

    Nem talált Önnek megfelelő terméket?

    Készítsen egyedit elképzelése alapján!

    A termék a kosárba került!

    Sörpad párna 220 x 30 x 5 cm

    Mix & Match

    Bankkártyás fizetés

    Bankkártyás fizetés

    EU termék

    EU termék

    Jó minőség

    Jó minőség

    Széles választék

    Magas háttámla, alacsony háttámla, nyugágy párna, hintaágy párna, padpárna, rattan ülőpárna, paletta bútor ülőpárna, raklap háttámla, falpárna, díszpárna, sörpad párna, párna a négylábú kedvencnek, hintaágy tetőhuzat, babzsák, egyszerű kerti szék, kerti nyugágy, beltér, tornác vagy szabadtér? Webáruházunkban megtalálja, amit keres. Zavarba ejtően sok szín és formatervezés közül választhat.

    Kiváló minőség

    Olyan kerti párnákat keres, amelyek nem csak dekoratívak, hanem kiváló minőségűek és magas színvonalúak is? Különböző, kiváló minőségű anyagokból választhat. Az 5 vagy 8 cm vastag szivacs + fleece paplan töltet, vagy a 8, 10 és 15 cm vastag rattan töltet hosszú élettartamú és kényelmes párnákat kínál. A fenntartható környezet kívánalmai szerint nemcsak az alkalmazott anyagok, de a gyártói háttér is megfelel a szigorú OEKO-TEX® nemzetközi minősítés környezetkímélő feltételeinek.

    Egyedi igények

    A kerti bútorai különböző méretűek? Nem gond. Az általunk kínált termékfajtákon belül adja meg a méreteket, és az Ön igénye szerint legyártjuk a kertipárna termékeket!

    Egyenesen a gyártótól

    Az üléspárnákat, székpárnákat, kertibútor párnákat mentse és rendelje meg közvetlenül tőlünk, a gyártótól. Több mint 30 éve gyártunk magas minőségű kültéri és beltéri párnákat hazai gyártóüzemünkben. Csak válassza ki a megfelelő párnákat webáruházunkban!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!

    PayPal

    © kertiparna.hu        design & cms by webmark solutions